GIFA/THERMPROCESS szakvásár Düsseldorfban

A GIFA/THERMPROCESS szakvásár átütő siker volt a Nabertherm számára. Számos ügyfél és érdeklődő ellátogatott a standunkhoz, hogy az aktuális áruválasztékunkról érdeklődjenek, és a szakértőinkkel közösen megoldásokat beszéljenek meg a fémek hőkezeléséhez, illetve az olvasztáshoz és melegen tartáshoz az öntésben és más alkalmazásokban is.

A Nabertherm a szakvásáron érdekes koncepciókat mutatott be a könnyűfémek hőkezeléséhez, amely iránt különleges érdeklődést mutattak a vásárlátogatók. Az olcsó alapverziótól a több kemencéből, edzőfürdőből és eljárástechnikából álló, teljesen automatikusan működő hőkezelő berendezésig a berendezések széles spektrumát tudjuk kínálni.

Az olyan nagyon igényes folyamatokhoz is, amelyek nem éghető vagy éghető gázok, valamint vákuum alatt mennek végbe, a GIFA/THERMPROCESS szakvásáron olyan kemencéket mutattunk be, amelyek nagy sikert arattak az érdeklődők körében. Ezen a területen a Nabertherm forrófalas és hidegfalas retortakemencéket kínál az éghető gázokkal végbemenő folyamatokhoz való biztonságtechnikával is.